Sommarlov

June 10th, 2007

Den som ev. följer kabinettet har märkt att aktiviteten inte varit särskilt hög på sistone. Kombination av arbete och barnledighet, där summan aldrig går jämt upp är förklaringen till det. Har inte varit på så många utställningar, jo Sophie Tottie på Liljevalchs för ett par veckor sedan. Klantskallarna har tagit bort all information om den utställningen, men läs recensioner i DN, SvD och Expressen istället. Jag tyckte att det var en väldigt vacker rumsupplevelse, ett av de bättre sätten att behandla Liljevalchs rum, tack vare den uppenbara krocken mellan 00-talsminimalism och 1910-talsklassicism. Sedan så diggar jag ju kryptiska se-ut-som-dokumentationer. Men jag är väl inte ensam om att tycka att det hade varit ännu mer givande med någon slags pedagogisk introduktion.

Det var inte det jag skulle prata om. Utan att jag antagligen vilar från bloggandet i sommar. Kommer inte att vara i närheten av några museer, om man inte räknar Bläse kalkbruksmuseum förstås.

Leave a Reply