bloggfrände?

January 20th, 2006

Alltså, det här med bloggande har blivit ett gift. Jag har alldeles för svårt att koncentrera mig på det jag borde göra. Att jobba hemma kommer inte att vara ett gångbart alternativ den närmaste tiden. På arbetsplatsen har jag ändå utvecklat en nät-etikett som gör att jag bara kollar privatmailen och dn.se ett par gånger om dagen – om det finns tid. Hemifrån, däremot, är det svårt att inte falla för frestelsen, med google inom alldeles för nära räckhåll.
Jag var så upptagen med mitt nyvunna bloggande att jag var tvungen att kolla om det finns någon själsfrände därute i cyberrymden. Någon som skriver om museer och utställningar, som man kanske kunde häckla. Det finns säkert många, men jag hann inte så långt för jag hittade Kurt Plommons KMM-blog. Nu slår det mig att jag har hälsat på den här mannen och han verkar sympatisk. En estetiker på systemvetenskapliga institutionen, bara en sån sak. Som sysslar med ontologier. Och KMM-projektet kommer jag kanske att bli inblandad i, jag skulle kunna jobba ideelt för att få bli inblandad. All hail, Kurt Plommon, dig ska jag icke häckla.
Tyvärr har han ingen Atom eller RSS-feed, annars hade han suttit högst upp på min Sage-lista. Och inte uppdaterat på ett år heller. Synd.

Leave a Reply